Over ons Sterck

Over ons

 

Met ruim vijftig jaar ervaring is STERCK een bloeiende onderneming op de Belgische sanitaire en keukenmarkt. STERCK is sterk in keukens, badkamers en verwarming en dit alles samengebracht onder één dak.

Sinds 2002 is STERCK gehuisvest in een unieke nieuwbouw op de Pierre Corneliskaai in Aalst met 9000 vierkante meter toonzaal. De glooiende vorm van de gevel volgt de belijning van de Dender die er vlak naast ligt. Het eigen ontwerp van het gebouw belichaamt de visie van het bedrijf, met name het streven naar creativiteit en originaliteit. Maximaal effect creëren door pure en eenvoudige vormgeving.

STERCK bestaat uit drie verdiepingen, telkens verbonden door een hellend vlak. Op de eerste twee niveaus kan u terecht voor de laatste trends in de sanitaire wereld. In de toonzaal staan 160 opstellingen met moderne, klassieke en design badkamers. Daarnaast is er ook een uitgebreid gamma aan wellness met sauna's, whirlpools, stoomcabines en massagedouches. Uniek is de technische showroom met de laatste technieken in verwarmen, waterrecuperatie en milieuvriendelijke energie.

Op het bovenste niveau vindt u de keukenafdeling met meer dan 30 keukenconcepten in verschillende sferen. Centraal doorheen dit niveau loopt de elektrostraat, een meubel van 70 meter met inbouwapparatuur van verschillende merken. Een creatief team van binnenhuisarchitecten gidsen u door de keukenwereld en maken ontwerpen op uw maat.

''