Actie &tradition Sterck

Actie &tradition

 

Flowerpot VP3

 De Flowerpot VP3 is een decoratieve tafellamp van Andtradition ontworpen door Verner Panton. De tafellamp is gemaakt van gelakt staal, bevat een snoerschakelaar en 40W lamp. Afmetingen van deze lamp zijn 23 cm doorsnede en 50 cm hoog. Flowerpot VP3 is verkrijgbaar in de kleuren: geel, wit, oranje, rood, mint, turquoise, licht mat grijs en zwart. Verdere info klik hier.

 

'' '' '' ''

Milk

De Milk tafellamp is ontworpen door de ontwerpers van Norm Architects: Kasper Rønn & Jonas Bjerre-Poulsen. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door de traditionele houten Noorse krukjes (met drie pootjes), genaamd: Milk stoel. Vandaar dus ook de drie houten poten die de glazen kap van de Milk tafellamp dragen. Het melkglas zorgt voor een sfeervol, zachtwit licht. De lamp is 26 centimeter hoog, een ideaal maatje dus voor op een bijzettafel of een diepe vensterbank. De tafellamp Milk is uitgerust met een dimmer, zodat je voor ieder gewenst moment de lichtsterkte kunt bepalen. Beschikbaar in hout kleuren: naturel, bruin, zwart. Verdere info klik hier.

'' '' '' ''

Meer info of bestellen?

Voor verdere informatie over deze aanbieding of om een bestelling te plaatsen kan u steeds terecht bij één van onze interieurarchitecten in onze toonzaal. Contacteer ze op 053/70.10.05 of via mail infokeukens@stercknv.be.